×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie bekent dat relatie een grap is

07.04.2017 -

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, heeft iedereen verrast met het nieuws dat ze een relatie heeft met een pornoacteur terwijl ze nog gewoon getrouwd is. Nu blijkt dat het toch niet waar is.


Het is een grap, zo bekent Barbie aan RTL Boulevard. Samantha zegt dat Michael via de telefoon aan haar had bekend dat hij 'affaires met andere meisjes heeft'. Daarom dacht zij: 'Dan heb ik contact met andere jongens'. Voor de grap veranderde ze daarom haar relatiestatus op Facebook. 'We lagen in een deuk. Het was een geintje', zegt ze tegen Boulevard.

Barbie verraste iedereen met het nieuws dat ze een nieuwe relatie heeft, terwijl ze nog getrouwd is met Michael van der Plas. Zelfs haar manager wist er niets vanaf. Michael plaatste op social media dat hij haar veel geluk wenste, maar gaf haar wel een sneer. 'Ik wens Samantha van der Plas - o ja, ze is nog getrouwd - veel geluk.' 

Inmiddels weet de echtgenoot van Barbie dat het maar een grapje is volgens haar. 'Maar hij was echt boos', zegt Samantha. Michael denkt er echter anders over en zegt dat hij denkt dat het geen geintje is. 'Ik vind het niet kunnen. We zijn getrouwd en dat zo'n jongen daar dan aan meewerkt', laat hij weten in een reactie. 

Ook ontkent hij dat hij relaties heeft met andere vrouwen. Ondanks dat hij zegt dat hij geen andere relatie heeft, denkt Michael zijn vrouw niet dat het nog goed komt tussen hen twee. 'Maar je weet maar nooit', zegt Samantha ook. 

Foto: Facebook Rolf Tangel

Reacties