×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael van der Plas: 'Kogel is door de kerk'

07.04.2017 -

Michael van der Plas heeft gereageerd op de nieuwe relatie van zijn echtgenote Samantha. Op zijn Facebook schrijft hij: 'De kogel is door de kerk'.


Dat meldt RTL Boulevard. Samantha heeft een nieuwe vriend, namelijk de 36-jarige pornoacteur Rolf Tangel. Het huwelijk van Samantha en Michael verliep al een tijdje niet zo goed, maar volgens Michael was er geen sprake van een scheiding. 

Barbie leek ook geen scheiding aan te willen gaan, aangezien ze afgelopen zaterdag nog hun vijfjarig trouwjubileum vierde met een lief bericht op Instagram. Daarin gaf ze aan dat Michael haar grote liefde is. 

Michael geeft nu aan dat zijn vrouw eindelijk eerlijk is geweest over wat er al maanden speelt en dat ze heeft toegegeven dat er een ander in haar leven is. Hij sluit zijn bericht af met geen gelukswens - en een kleine sneer. 'Bij deze wens ik Samantha van der Plas - o ja, ze is nog getrouwd - veel geluk en liefde toe. Ik ga verder met mijn leven.' 

Foto: Reni van Maren

Reacties