×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex eist partneralimentatie van Mel B

07.04.2017 -

Stephen Belafonte eist partneralimentatie van zijn aanstaande ex, zangeres Mel B. Ook wil hij gezamenlijke voogdij over hun dochter. En de 41-jarige producent wil dat de Spice Girl alle juridische kosten die hij heeft gemaakt aan hem terugbetaald.


Melanie Brown en Stephen Belafonte waren bijna tien jaar getrouwd maar Brown diende eind maart scheidingspapieren in. Ook beschuldigde ze haar echtgenoot ervan haar te hebben mishandeld. Zo zou tijdens de finale van Dancing With the Stars in 2007 Belafonte haar hebben geprobeerd te wurgen en sloeg hij de zangeres in haar gezicht. "Hij zei dat hij me neer zou slaan om me te laten weten wie de baas is'', zegt Brown in rechtbankstukken.

Om die reden vroeg Brown maandag om een contactverbod voor Belafonte, die in alle toonaarden de aantijgingen ontkent. Volgens de producent geeft de Spice Girl een valse voorstelling van zaken, meldt People.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties