×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B beticht haar man van mishandeling

04.04.2017 -

Melanie Brown beweert dat haar man Stephen Belafonte haar jarenlang heeft mishandeld. De rechtbank heeft hem een contactverbod opgelegd op basis van haar onthulling in de scheidingspapieren dat hij haar jarenlang heeft onderdrukt.


Mel zegt dat Belafonte, wie ze in 2007 haar jawoord gaf, haar sloeg. In de avond van de finale van Dancing With the Stars in 2007 zou Belafonte haar hebben geprobeerd te wurgen en sloeg hij Mel in haar gezicht. "Hij zei dat hij me neer zou slaan om me te laten weten wie de baas is'', zegt Brown in rechtbankstukken waar TMZ uit citeert.

Bovenop de fysieke mishandeling beweert de voormalige Spice Girl dat Belafonte haar heeft gedwongen seks met andere vrouwen te hebben. Sindsdien chanteert hij haar met de sekstapes die van de vrijpartijen zijn gemaakt. Zelf zou Belafonte de oppas zwanger hebben gemaakt en de nanny hebben gedwongen tot een abortus.

Mel B stond meerdere malen op het punt haar man te verlaten, maar hij bleef dreigen met geweld en zei dat hij haar carrière zou saboteren. Oud-Spice Girl Mel B vroeg twee weken geleden een scheiding aan van Stephen. Hun gezin bestond verder uit drie dochters uit eerdere huwelijken en relaties.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties