×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Medisch Centrum West weer op tv

04.04.2017 -

De nostalgische zender ONS gaat vanaf donderdag 6 april het eerste seizoen van de populaire Nederlandse televisieserie Medisch Centrum West weer uitzenden, zo maakte de ONS dinsdag bekend.


Medisch Centrum West was tussen 1988 en 1994 te zien bij de TROS. De serie vertelde over de zakelijke- en privé-besognes van de artsen en het verplegend personeel in een fictief ziekenhuis. MCW telde in totaal honderd afleveringen en hield elke week letterlijk vele miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. De hit betekende de grote doorbraak voor hoofdrolspelers als Marc Klein Essink, Annemieke Verdoorn, Joep Sertons en Rob van Hulst.

ONS, dat voorheen Nostalgienet heette, is een digitaal televisiekanaal dat veel oude televisieprogramma’s uitzendt. Het kanaal is voor ruim 5 miljoen huishoudens beschikbaar. Medisch Centrum West wordt elke donderdagavond en vrijdagmiddag uitgezonden.

Foto: BuzzE

Reacties