×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Michael in besloten kring begraven

29.03.2017 -

Drie maanden na zijn overlijden is George Michael is woensdag in besloten kring begraven. Zijn familie gaf na afloop een verklaring vrij over de uitvaart.


'We kunnen bevestigen dat de begrafenis van zanger George Michael vandaag heeft plaatsgevonden. Familie en goede vrienden kwamen bijeen voor een kleine, besloten ceremonie om onze geliefde zoon, broer en vriend de laatste eer te bewijzen', luidt de verklaring.

De familie van de zanger bedankt zijn fans van over de hele wereld voor hun steunbetuigingen. De nabestaanden vragen ook hun privacy te respecteren zodat ze verder kunnen met hun leven zonder lastiggevallen te worden door media.

Aanwezigen
De uitvaart was op de begraafplaats Highgate in Noord-Londen, een week nadat de lijkschouwer zijn lichaam had vrijgegeven. Volgens The Mirror bevonden Wham!-zanger Andrew Ridgeley, zangeres Pepsi DeMacque en model Kate Moss zich onder de rouwende aanwezigen.

George Michael (53) werd op eerste kerstdag dood gevonden in zijn woning in Oxfordshire. Hij is begraven naast zijn in 1997 overleden moeder.

Foto: BuzzE

Reacties