×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Nick Schilder geboren

24.03.2017 -

Er is weer een kleine Schilder bij! Het dochtertje van Nick en Kirsten Schilder is geboren. Ze heeft de naam Jackie gekregen.


Het meisje heet voluit Jackie Kirsten Helena en werd op 22 maart om 18:14 geboren, zo laat Nick weten aan RTL Boulevard. Ze woog 3872 gram. 'Moeder en dochter maken het heel erg goed!'

Vol trots deelt papa Nick kiekjes van zijn nieuwste kindje op Instagram. Daarop zijn vader en moeder met hun meisje te zien, hangen broer Julian en zus Nikki over de randjes van de wieg en is het gezinnetje in z'n geheel gekiekt. 

Jackie is het derde kindje van Nick en zijn vrouw Kirsten. Dochtertje Nikki is 6 jaar oud en zoontje Julian 4. Het stel stapte vorig jaar zomer in het huwelijksbootje. 

Foto: Reni van Maren

Reacties