×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen hologram van Carrie Fisher in Star Wars

24.03.2017 -

Filmstudio Disney start binnenkort met de verhaallijnen voor Star Wars-films na het nog titelloze negende deel dat in 2019 uitkomt. Volgens Disneybaas Bob Iger gaat het daarbij om nog eens vijftien jaar aan films over de strijd tussen de Jedi en de Sith.


Iger deed zijn uitspraken tijdens een seminar in Los Angeles, waar hij ook vertelde dat Carrie Fisher in het hele achtste deel van de Star Wars-reeks te zien is, en niet ten dele zal worden vervangen door een hologram of andere technologie. Het verhaal van The Last Jedi is ook niet aangepast na haar dood eind december. 'Haar optreden, waar we heel blij mee zijn, blijft zoals het is.'

De Disneybaas liet ook nog wat los over de Han Solo-film die volgend jaar uitkomt. Volgens The Hollywood Reporter vertelde Iger dat Han, gespeeld door Alden Ehrenreich, daarin tussen de 18 en 24 jaar oud is. Het in het origineel door Harrison Ford gespeelde personage ontmoet in deze film Chewbacca voor het eerst, en samen stuiten ze op de Millenium Falcon. Ook wordt bekend hoe Han Solo aan zijn naam komt.

Foto: BuzzE

Reacties