×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Winslet werd op school 'blubber' genoemd

23.03.2017 -

Kate Winslet werd vroeger vaak gepest. Haar leeftijdsgenoten noemden haar 'Blubber' vanwege haar volle figuur. Ook sloten ze haar op in de kast en werd ze regelmatig uitgelachen. Winslet vertelde woensdag openhartig tijdens een evenement voor het goede doel over haar moeilijke jeugd.


'Ik was niet het mooiste meisje van de klas en men zei dat ik heel veel geluk zou hebben als ik een rol kon krijgen als dikke meid', vertelde de 41-jarige Britse actrice die zei dat die onaardigheid haar vreselijk veel pijn deed.

Het gepest leidde ertoe dat Winslet voelde dat ze nooit goed genoeg was of er nooit goed uitzag. Maar uiteindelijk koos ze ervoor om de negatieve opmerkingen te negeren en vol te gaan voor een carrière als actrice.

'Ik deed altijd auditie voor de theaterstukken op school. Ik kreeg geen interessante rollen, ik werd een keer gecast als krokodil bijvoorbeeld. Maar ik liet me niet uit het veld slaan, ik hield van het acteren', vertelde Oscarwinnares.

Foto: BuzzE

Reacties