×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez werd gepest bij Disney Channel

23.03.2017 -

Selena Gomez zegt dat ze gepest is tijdens haar tijd bij The Disney Channel. De 24-jarige zangeres doet de onthulling in een groot interview met The New York Times.


Gomez heeft de filmrechten gekocht van Thirteen Reasons Why, een boek over een studente die zelfmoord pleegt nadat ze jarenlang is gepest. 'Ik denk dat de schrijver begreep dat ik snap wat het betekent om gepest te worden', vertelt de zangeres die een verfilming van het boek produceert.

'Ik zat op de grootste middelbare school van de wereld: het Disney Channel. Ook mijn moeder is vroeger gepest', vervolgt de Kill Em With Kindness-zangeres.

Gomez is al lang niet meer te zien op het televisiekanaal van Disney, maar toch ondervindt ze nog steeds hinder van pesterijen met name via sociale media. 'Ik wis Instagram zeker een keer per week', grapt Gomez. 'Je raakt gefixeerd op de negatieve opmerkingen', aldus de zangeres die ruim 114 miljoen volgers op Instagram heeft.

Foto: BuzzE

Reacties