×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dief Van Gogh-schilderijen is vader van zoon Melisa Schaufeli

22.03.2017 -

Okkie Durham, de man die in 2002 twee schilderijen uit het Van Gogh-museum heeft gestolen, blijkt de vader te zijn van de oudste zoon van Melisa Schaufeli. De vrouw van Andy van der Meijde heeft dat zelf bevestigd.


Melisa zegt dat tegen Shownieuws. Haar oudste zoon Nino is het kind van Melisa en Okkie, die eigenlijk Octave heet. 'Hij is zijn vader en Nino ziet hem ook gewoon. Wat hij daarvoor heeft gedaan is niet meer aan mij. Nino ziet hem ook gewoon en hij gaat er in het weekend wel eens heen', vertelt Melisa. 

Okkie was gisteren volop in het nieuws. Er is een documentaire over en met hem gemaakt door Brandpunt en daarin vertelde hij onder andere dat hij bij Patrick Kluivert ondergedoken zou hebben gezeten na de beruchte Van Gogh-diefstal. Patrick zegt dat dit niet waar is en klaagt Okkie aan. 

Foto: Reni van Maren

Reacties