×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ellen DeGeneres naar het ziekenhuis

21.03.2017 -

Een ongeluk zit in een klein hoekje, weet presentatrice Ellen DeGeneres nu ook. De Amerikaanse talkshowhost kwam maandagavond thuis en viel letterlijk met de deur in huis. Bij die val schoot haar ringvinger uit de kom.


Ellen’s partner Portia de Rossi bracht haar direct naar het ziekenhuis, waar bleek dat de vinger niet gebroken was. “Grote dank aan ziekenhuis UCLA. De mensen waren erg behulpzaam, maar vooral Tammy. Zij was de verpleegster die mij verzorgde”, zegt Ellen, zo meldt E! News.

Ondanks de ontwrichte vinger presenteerde Ellen ‘gewoon’ haar talkshow. Ze liet aan de kijkers de röntgenfoto zien van haar vinger. Ook vertelde ze hoe het ongeluk kon gebeuren. “Ik had al twee glazen wijn op toen ik aankwam bij huis. We kwamen thuis na een feestelijk etentje en waren bijna bij de voordeur. Toen stapte ik op de rand van een traptrede en viel voorover tegen de deur aan.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties