×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jane Fonda zwijmelt weg bij Robert Redford

20.03.2017 -

Jane Fonda maakt voor de vijfde keer haar opwachting in een film met Robert Redford en nog altijd krijgt ze van haar tegenspeler vlinders in haar buik. "Het probleem van werken met Robert is dat ik mijn tekst vergeet als ik in zijn ogen kijk en er helemaal in opga", zegt de 79-jarige actrice.


Robert (80) en Jane waren eerder samen te zien in The Chase (1966), Barefoot in the Park (1967) en The Electric Horseman (1979). De twee speelden ook in Tall Story uit 1966 maar Robert stond daarin niet op de aftiteling. Momenteel filmen de twee filmveteranen het drama Our Souls At Night op.

Ondanks de voortdurende kriebels, zijn die niet meer zo serieus als voorheen. "Ik realiseer me dat ik nu opgegroeid ben. Tijdens de vorige drie films werd ik steeds verliefd op hem", aldus Jane in de Ellen DeGeneres Show. "Ik werd elke keer weer verliefd. Als er een dag voorbij ging en hij praatte niet tegen me, nam ik dat altijd persoonlijk op."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties