×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Donald Trump wordt voor de negende keer opa

20.03.2017 -

De president van de Verenigde Staten wordt wederom grootvader! Donald Trump zijn zoon Eric en diens echtgenote Lara verwachten hun eerste kindje. Ze krijgen een jongen.


Dat meldt People. 'We kwamen erachter op mijn verjaardag, wat best gaaf was', zegt de 33-jarige Eric tegen het medium. Lara zit in haar tweede trimester nu en voelt zich goed. 'Ik was wel heel moe aan het begin', zegt ze. 

Deze baby wordt het negende kleinkind voor Donald Trump. Eric zijn broer Donald Jr. heeft al vijf kinderen en zus Ivanka heeft er drie. 

Eric en Lara denken al hard na over een naam voor de kleine, maar een naam valt al definitief af. 'We vonden allebei de naam Charlie geweldig, maar die hebben we al aan onze hond gegeven', zegt Eric. 

 

Cool photo from the top of the White House! Headed home after an unforgettable weekend.

Een bericht gedeeld door Eric F. Trump (@erictrump) op

Foto: YouTube

Reacties