×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Weekers deelt borstvoedingsfoto

20.03.2017 -

Kelly Weekers geniet van de momentjes dat ze haar dochtertje Scottie borstvoeding geeft. De vriendin van John Ewbank is ook erg blij dat ze haar borsten eindelijk kan gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn, zo zegt ze zelf.


'Jaja, die dubbele onderkin heeft ze helemaal van mij', grapt Kelly bij het intieme kiekje. Voor de mooie blondine is dit een momentje van 'quality time', zo laat ze weten. 

Scottie is het eerste kindje van Kelly Weekers en John Ewbank. John kreeg met zijn ex Vivian Reijs ook al een dochter, genaamd Day. 

 

Jaja, die dubbele onderkin heeft ze helemaal van mij! #borstvoeding #qualitytime #zeeindelijkeenskunnengebruikenwaarvoorikzeheb

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

 

Foto: Instagram Kelly Weekers

Reacties