×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Donald Trump geen fan van One Direction

18.03.2017 -

Donald Trump is absoluut geen fan van One Direction. De president heeft de mannen van de Britse boyband een keer uit zijn hotel gegooid omdat ze eerder weigerden zijn dochter te ontmoeten.


''Trump heeft ons echt een keer uit zijn hotel getrapt'', blikt Liam terug in een interview met magazine Rollacoaster. ''Je gelooft het niet. Het ging over zijn dochter. Hij belde onze manager terwijl wij lagen te slapen.'' De steenrijke zakenman eiste dat One Direction gelijk vertrok. LIam, Harry, Louis, Niall en Zayn moesten maar wakker worden.

Daarna ging het van kwaad tot erger. ''We mochten vervolgens geen gebruik maken van de ondergrondse garage. Terwijl wij in New York niet echt de straat op kunnen. Toen zei hij: 'oké, maar ik wil je niet meer in mijn hotel'. Dus toen moesten we gelijk weg.'' Het incident speelde ruim voordat Donald Trump tot president van de VS werd gekozen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties