×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Babybuik? Niets meer van te zien bij Kelly Weekers

15.03.2017 -

Begin januari kon Kelly Weekers haar kleine meid na negen maanden zwangerschap eindelijk in haar armen sluiten. De blondine is nu op vakantie met het twee maanden oude kindje en loopt in het zonnige Dubai natuurlijk in bikini. En van een eventueel zwangerschapsbuikje is niets meer te zien.


Kelly en Scottie genieten volop van Scottie haar eerste vakantie, ook al gaat die er iets anders aan toe voor de vriendin van John Ewbank nu ze mama is. 'Vakantie nieuwe stijl: 24/7 haar butler en ik vind het allemaal prima', schrijft ze bij het kiekje waarop ze haar meisje liefdevol vasthoudt. 

De buik van Kelly is vol in het zicht in haar bikini. Dat hier twee maanden geleden nog een babytje in zat is helemaal niet meer te zien, want haar buik is alweer hartstikke plat. 

 

Vakantie nieuwe stijl: 24/7 haar butler en ik vind het allemaal prima #moederliefde #ietsmetcliches #enwaar

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Foto: Instagram Kelly Weekers

Reacties