×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Naar huis gestuurde Pia uit Boer Zoekt Vrouw heeft mannen voor het uitkiezen

13.03.2017 -

Heel Nederland kon gisteravond zien hoe Pia door Herman niet werd uitgekozen om nog bij hem op de boerderij in Frankrijk te blijven. Online verscheen een video van de gekwetste Pia, nadat zij ook al haar tranen had laten vloeien in het programma zelf. Maar Pia hoeft niet bij de pakken neer te gaan zitten, de mannen staan namelijk voor haar in de rij!


Dat vertelde ze in het Radio 2-programma van Gijs Staverman. Op Facebook stromen de berichten binnen en ook de inbox van haar mail loopt vol met aanzoeken. 'Via Facebook hebben sommige mensen me gevonden en die schrijven dan van 'eigenlijk vanaf de eerste aflevering voelde ik al een klik met jou en ik zou je graag willen ontmoeten'', laat Pia weten. Ze vindt het 'bizar' dat dit haar nu overkomt. Pia gaat nu rustig de tijd nemen om de berichten te lezen en zal er komende week op reageren. 

Pia verbleef als een van de drie dames van Herman bij hem op de boerderij in Frankrijk. Tijdens de logeerwerk was zij de eerste die zijn erf moest verlaten. In de video op de site van Boer Zoekt Vrouw zegt Pia: 'Ik voel me vooral gekwetst omdat hij niet naar mij vroeg. Hij wilde een meid die zelfstandig was en haar eigen ding bleef doen. En dan kiest hij voor een student... Ja, sorry, maar dan denk ik wel: wat doe je?' Spijt heeft ze niet van haar deelname aan het programma. 

 

Foto: Screenshot Boer Zoekt Vrouw

Reacties