×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriend George Michael toch niet bij uitvaart

10.03.2017 -

Fadi Fawaz, de vriend van overleden Wham-zanger George Michael, heeft bevestigd dat hij niet op de hoogte wordt gehouden van de uitvaartplannen voor George.


"Ik kan niets zeggen over de begrafenis, want het wordt allemaal geheim gehouden", zegt hij tegen de Daily Star. "Het had allang moeten gebeuren. Dit ging maar door en ik zat er middenin."

Eerder sprak Fadi, die acht jaar samen was met George, geruchten dat hij niet bij de uitvaart aanwezig mocht zijn nog tegen. ""Het is niet waar, het is niet waar, niet waar, niet waar", schreef hij op Twitter, waar hij vorige week zijn account opzegde.

De haarstylist was degene die de zanger op Eerste Kerstdag dood in bed aantrof in zijn huis in Oxfordshire. Eerder deze week werd bekend dat George een natuurlijke dood stierf als gevolg van hart- en leverproblemen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties