×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sergio Herman: groot litteken na verlies zoon

08.03.2017 -

Het verlies van hun derde zoontje laat gaat volgens Sergio Herman “een groot litteken achterlaten voor de rest van ons leven”. De chefkok en zijn vrouw Ellemieke Vermolen verloren vorige week, vlak voor hij geboren had moeten worden, zoontje Josha.


“19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in!”, schreef Sergio woensdag op Instagram bij een foto van de ballonnen. “Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment… het meest vreselijke in mijn leven.”

De kok bedankt voor de “ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega’s, medewerkers, familie en onbekenden!” Sergio’s “grootste en diepste respect en liefde” gaat naar Ellemieke. “Die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love you schat!! Zo super veel respect en liefde voor je!”

De topkok en oud-presentatrice trouwden in september 2008. Ze hebben twee zoons, Noah en Zenna. Sergio heeft nog twee kinderen uit een vorige relatie.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Sergio Herman

Reacties