×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shannen Doherty weer in het openbaar na chemo

06.03.2017 -

Shannen Doherty is zaterdagavond voor het eerst in het openbaar verschenen na haar behandeling met een chemokuur tegen borstkanker. De 45-jarige Beverly Hills 90210-actrice presenteerde een gala-avond van de Animal Hope & Welness Foundation in Los Angeles.


"Ik voel me geweldig. Ik bedoel, ik voel me goed en ben super positief. Ik ben blij met waar ik ben op dit moment", vertelde Doherty aan Us Weekly. De actrice bezocht het gala samen met haar man Kurt Iswarienko. Het stel trouwde in 2011 en Iswarienko is een belangrijke steun voor Doherty gebleken tijdens haar behandelingen.

"De kanker, en dat klinkt hard, is een zegening geweest. Het heeft mijn leven en mijn persoon voor altijd veranderd, op manieren die ik niet eens onder woorden kan brengen", aldus de actrice tegen de aanwezigen. Doherty presenteerde de benefietavond om te helpen geld in te zamelen voor dierenwelzijn. Ze vertelde de zaal dat ze tijdens haar ziekte heel veel steun had aan de beelden en verhalen van geredde dieren.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties