×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter voor Natalie Portman

03.03.2017 -

Natalie Portman is bevallen van een meisje. De actrice zette haar tweede kind vorige week woensdag, op 22 februari, op de wereld. Het meisje heeft de naam Amalia gekregen.


De 35-jarige Portman maakte in september bekend dat ze in verwachting was. Ze verscheen destijds met een duidelijk zichtbaar buikje op de rode loper van het filmfestival in Venetië. Portman en haar man Benjamin Millepied zijn al ouders van Aleph, hun inmiddels vijfjarige zoon.

Vanwege haar zwangerschap moest Portman een aantal belangrijke filmgala's laten schieten. Zo maakte de actrice vorige week nog kans op een Oscar voor haar rol in Jackie. Ze moest echter vanuit huis toekijken hoe Emma Stone er met de prijs voor beste actrice vandoor ging.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties