×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chaira Borderslee naakt in Adam zoekt Eva

02.03.2017 -

Chaira Borderslee, Cassius en Sterretje doen mee aan Adam zoekt Eva VIPS. Dat maakte presentator Dennis Weening bekend.


Adam zoekt Eva VIPS is een spin-off van de datingshow waarin kandidaten bloot op een eiland op zoek gaan naar een partner. In totaal doen er zes BN’ers mee. Op het eiland ontmoeten ze ‘gewone’ Nederlanders voor een eventuele date.

Chaira Borderslee is een musicalster. Ze was te zien in de Nederlandse versies van Aida, Fame en Hair. Cassius zit in de Nederlandse boyband B-Brave. Sterretje is bekend van de realitysoap Oh Oh Cherso.

Dennis Weening is de presentator van het programma. Hij vindt het stoer dat de BN’ers het aandurven om naakt voor de camera te verschijnen. Het is nog even een geheim wie de andere BN’ers zijn. Hun namen worden vrijdag bekendgemaakt. Volgens Dennis zit er een bekende sporter bij. “Iemand met veel olympische medailles”, zei hij in RTL Boulevard.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties