×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Relatie Ernst Daniël Smid in zwaar weer'

28.02.2017 -

Het lijkt erop dat de relatie tussen Ernst Daniël Smid en zijn vriendin Aly op omvallen staat. Dat meldt althans Shownieuws dinsdag. Aanleiding zou een interview in De Telegraaf van afgelopen weekend zijn. Daarin vertelde de bariton dat hij voorlopig niet wil trouwen.


'Ineens dacht ik: het gaat allemaal toch wel heel snel', zei Ernst Daniël. 'Een pas op de plaats is soms ook nodig en daartoe hebben we besloten. We kiezen ervoor een en ander even uit te stellen en hebben elkaar beloofd dat van uitstel geen afstel komt.'

Mogelijk is dat nu toch het geval. Shownieuws ontdekte dat Aly op Facebook haar relatiestatus in 'vrijgezel' had veranderd. Ook schreef ze volgens het programma harde woorden als 'echte liefde ver te zoeken' en 'Ernst Daniël Shit' op haar pagina.

Foto: BuzzE

Reacties