×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen wilde weekenden meer voor Ryan Marciano

28.02.2017 -

Met een zestien maanden oude zoontje thuis en een tweede kindje op komst is het voor dj Ryan Marciano afgelopen met de wilde weekenden. Als hij en collega Sunnery James ergens in het buitenland hebben gedraaid keren ze daarna direct terug naar Nederland.


"Voorheen bleven we hangen als we in het buitenland moesten draaien", vertelt Ryan in Viva. "Vanaf het moment dat Sunnery's eerste kindje Phyllon er was, ging hij na een optreden meteen naar huis en bleef ik in m’n uppie hangen. Maar sinds Zen er is, zit ik samen met Sunnery in het eerste vliegtuig terug. We zijn daar best erg in. Ook hebben we besloten om doordeweeks thuis te zijn."

Als het aan de 34-jarige Ryan ligt, houdt het overigens nog niet op bij twee kinderen. De dj wil het liefst een groot gezin. Hij hoopte dan ook dat zijn vriendin Kim nu eigenlijk zwanger zou zijn van een tweeling. "Toch niet goed mijn best gedaan, denk ik", grapt hij. "Maar serieus: zo’n groot gezin leek me gezellig. Al zien we nu ook wel dat je hard aan de bak moet als je kinderen opvoedt. Dus misschien na de tweede nog eentje en dan is het wel goed."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties