×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Take That met Robbie Williams in tv-show

26.02.2017 -

De vier mannen van Take That waren zaterdagavond live op de Britse televisie te zien tijdens de finale van de talentenshow Let It Shine.


De winnende boyband Five To Five gaat in een musical optreden die is ontwikkeld door juryvoorzitter Gary Barlow en die draait om de songs van Take That.

Tijdens de finaleshow kreeg Barlow gezelschap van zijn mede-Take That-leden Robbie Williams, Mark Owen en Howard Donald. De ooit wereldberoemde boyband zong hun hit The Flood vlak voor de bekendmaking van de uitslag.

Robbie, die vanwege ziekte zijn gastoptreden als jurylid had afgezegd, kon het nog net opbrengen om mee te zingen met zijn oude makkers. De sfeer was erg emotioneel. "Alleen omdat ik op televisie ben, barst ik niet in tranen uit. Straks in de kleedkamer ga ik even huilen", zei de zanger.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties