×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shannen Doherty klaar met chemokuur

25.02.2017 -

Shannen Doherty heeft haar laatste chemokuur achter de rug. Dat laat de actrice, bij ons bekend van de hitseries Charmed en Beverly Hills 90210, op Instagram weten. Bij Shannen werd in 2015 borstkanker vastgesteld.


Op Instagram heeft Shannen een foto van zichzelf geplaatst waaronder ze schrijft dat ze erg moe is. Verder meldt ze dat nu het grote wachten is begonnen. “Nu ik klaar ben met chemo en de bestralingen, is het wachten begonnen. Wachten op de testuitslagen, wachten op het moment waarop ik schoon ben en wachten op mijn borstreconstructie.”

Het is niet de eerste keer dat Shannen op social media praat over haar ziekte. Ze plaatste foto’s toen ze haar haar had afgeschoren en van haar eerste bestraling. De actrice kreeg steeds veel steun van haar fans.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties