×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Luisteren: het nieuwste nummer van Roxeanne Hazes

24.02.2017 -

Roxeanne Hazes heeft voor het eerst in lange tijd weer muzikaal van zich laten horen. De 24-jarige dochter van André Hazes doet mee op de single Ballade van de moord van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.


Het nummer is vrijdag uitgebracht en is Roxeannes eerste single sinds haar duet met Jeroen van der Boom uit 2015. Momenteel legt ze de laatste hand aan haar nog naamloze solodebuutalbum, zo laat platenmaatschappij Top Notch weten. De plaat moet nog voor de zomer verschijnen. Roxeanne bracht in 2010 en 2012 al wel albums uit met broer André jr.

Na de zomer komt het debuut van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit. De band rond Thijs Boontjes, bekend als bandlid van Douwe Bob, bracht vorig jaar zijn eerste EP uit, met daarop de radiohit Alleen naar de kermis.

Luister het lied van Roxeanne en Thijs hier. 

Foto: BuzzE

Reacties