×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney: tweeling wordt een avontuur

21.02.2017 -

De komst van zijn twee kinderen dit voorjaar, ziet George Clooney als een avontuur. Zijn vrouw Amal en hij zijn volgens de acteur klaar voor het ouderschap. "We verwelkomen alles eraan met open armen."


George deed de uitspraken over de tweeling, naar verluidt een jongen en een meisje, in het Franse filmprogramma Rencontres de Cinema. Hij vertelt daarin ook dat zijn vrienden hem wel geplaagd hebben met het babynieuws. "Het zijn allemaal kerels van mijn leeftijd, die hebben dit al lang geleden gedaan, al hun kinderen studeren al. Laatst tijdens een etentje werd het ineens even stil en begonnen ze opeens allemaal huilende baby's na te doen. Maar daar moesten we allemaal om lachen."

De acteur lijkt er niet erg mee te zitten dat hij een oudere vader zal zijn. "Ik las net dat de Franse acteur Jean-Paul Belmondo zeventig was toen hij nog een kind kreeg, dus toen voelde ik me alweer beter dat ik 56 ben als ze komen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties