×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jort Kelder gelooft niet meer in de liefde

18.02.2017 -

Jort Kelder vindt het moeilijk om zijn liefdesleven weer op te pakken. De presentator heeft er na de breuken met Georgina Verbaan en Lauren Verster ook eigenlijk geen zin meer in.


"Ik ben natuurlijk een hopeloos geval van liefdesverdriet. Van eigenlijk niet meer met vrouwen kunnen zijn, omdat ik geen zin meer heb in breuken en in emotioneel gedoe", zegt Jort zaterdag in de Volkskrant. Zijn mislukte relaties doen hem nog altijd een beetje pijn. "Ik ben er verdrietig over. En ik ben er ook defaitistisch over. Maar het kan best zijn dat ik er over drie maanden anders over denk. Ik zit nu nog in een fase van onthechting. Een niemandsland."

Dat hij door zowel Georgina als Lauren is bedrogen, maakt het er niet makkelijker op. Jort laat zich echter niet uit over zijn voormalige partners. "Als het anonieme meisjes waren geweest, had ik misschien best iets over mijn liefdesleven willen vertellen, maar in dit geval is dat niet zo makkelijk, want Sjors en Lau zijn erg bekend."

Jort steekt overigens ook de hand in eigen boezem. "Het lag niet alleen aan de meiden. Ik vind ze geweldig, nog steeds. Ik wil niet het slachtoffer spelen. Ik zal wel iets verkeerd hebben gedaan. Of ik ben gewoon een lul, dat kan ook."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties