×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Lisa Marie Presley vond ongepaste foto's van kinderen op pc ex'

17.02.2017 -

Lisa Maria Presley haar dochters van 8 zijn onder toezicht gesteld van de kinderbescherming nadat de dochter van legende Elvis Presley naar verluidt 'honderden ongepaste foto's' van kinderen vond op de computer van de tweeling hun vader. Dat zou in de rechtbankpapieren staan.


Dit meldt Daily Mail. Lisa Marie haar dochters Finley en Harper zijn onder toezicht gesteld van de kinderbescherming volgens de document. De 49-jarige dochter van Elvis zegt de foto's en video's gevondente hebben op de computer van haar vierde echtgenoot Michael Lockwood. Dit is bijgevoegd in de documenten van haar scheiding van Michael. In maart krijgen de meisjes en hun ouders te horen wat er met de tweeling gaat gebeuren.

'Ik was geshockeerd en misselijk', heeft Lisa Marie gezegd, zo staat in de rechtbankdocumenten. De  politie van Beverly Hills heeft 80 van Michael zijn apparaten gevonden tijdens een huisdoorzoeking. Volgens Presley zijn deze nog steeds in het bezit van de politie en zijn ze nog niet volledig geanalyseerd. 'Ik heb geen idee wat er nog meer op die apparaten staat en ben bang dat er meer en vreselijkere foto's en bewijzen op deze apparaten staan.' 

Lisa Marie en Michael trouwden in 2006 in Kyoto, Japan. Afgelopen juni gingen ze uit elkaar. Ze betaalt nu twee kindermeisjes om erbij te zijn als haar ex hun kinderen bezoekt. Lockwood heeft onlangs nog aangevraagd om de huwelijkse voorwaarden, gesloten een jaar na het huwelijk, te laten vervallen. Hierin staat dat ze geen aanspraak kunnen doen op elkaars vermogen in het geval van een scheiding. Lisa Marie zegt overigens dat ze platzak is en heel veel schulden heeft, ondanks de grote erfenis die ze kreeg van haar vader. 

Foto: YouTube

Reacties