×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Watson vrouw van het jaar voor Elle

14.02.2017 -

De Britse versie van tijdschrift Elle heeft Emma Watson maandag uitgeroepen tot vrouw van het jaar. De actrice kreeg de prijs vanwege haar acteercarrière en haar inzet voor gelijke rechten voor vrouwen.


De 26-jarige actrice is sinds 2014 ambassadeur van de Verenigde Naties. Dat jaar hield ze op het hoofdkantoor van de VN een veelgeprezen speech waarin ze haar campagne HeForShe lanceerde. Doel van die actie is om ook mannen zich meer uit te laten spreken voor gelijke rechten voor vrouwen.

Tijdens de Elle Style Awards maandag werd Debbie Harry uitgeroepen tot stijlicoon van het jaar. De 71-jarige Blondie-zangeres had zichzelf bij voorbaat al gekroond: ze verscheen op de rode loper met een kroon op haar hoofd.

Foto: BuzzE

Reacties