×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon David Bowie apetrots op Grammy-winsten overleden vader

13.02.2017 -

Duncan Jones, de zoon van David Bowie, is hartstikke trots op zijn vader. Helemaal nu de muzikant postuum vijf Grammy Awards in de wacht sleepte.


'Ik ben zo trots op je pap! Ik zou je voor altijd hoog houden', schrijft hij bij een foto van hem en David. Duncan draagt zijn vader daar letterlijk op handen. 

David Bowie overleed vorig jaar januari. Een paar dagen voor zijn overleden kwam het nieuwe album van David, Blackstar, uit. Dit jaar won hij Grammy's voor onder andere het beste rockoptreden en het beste rocknummer. 

David kreeg samen met ex-vrouw Mary Angela Barnett hun zoon Duncan. Na zijn scheiding trouwde Bowie in 1992 met Iman, het topmodel. Ze kregen samen een dochter, Alexandria, in 2000. Een half jaar na het overlijden van David kreeg Duncan een zoon, die hij Stenton David Jones noemde. 

Foto: Twitter Duncan Jones

Reacties