×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boerin Bertie heeft een nieuwe vriendin

12.02.2017 -

Bertie Steur, de welbekende boerin uit Boer Zoekt Vrouw en Expeditie Robinson, is weer verliefd! Een paar weken nadat bekend is geworden dat zij en Esther niet meer samen zijn, schrijft Bertie nu dat ze weer gelukkig is in de liefde. En die nieuwe vriendin is geen onbekende.


Het is namelijk Rosita, een van de vrouwen die drie jaar geleden een brief schreef naar Bertie in Boer Zoekt Vrouw. Ze hadden een speeddate en daar sloeg de vonk al over. Rosita moch mee op dagdate. Alleen Rosita had al iemand gevonden met wie ze verder wilde, waardoor het niet verder ging tussen de twee. 

Nu ze allebei weer vrijgezel zijn, zochten ze elkaar toch weer op. 'Ik was behoorlijk van slag toen Rosita aangaf niet meer door te willen bij Boer Zoekt Vrouw. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen', laat Bertie weten. 

Ook Rosita kan haar geluk niet op. 'Het was destijds ontzettend moeilijk voor me om Bertie te vertellen dat ik wegging. Maar ik vond dat ik dat moest doen, anders was het niet fair. Ik heb een kleine twee jaar een relatie met die andere vrouw gehad. De afgelopen jaren hadden Bertie en ik sporadisch contact en na de breuk met Esther hebben we elkaar opgezocht en de vlam sloeg meteen in de pan. Ze is de vrouw van mijn dromen.'

Foto: YouTube

Reacties