×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halve eeuw Adje Bouman Top 10

11.02.2017 -

Dj en geluidstechnicus Ad Bouman heeft zaterdag het vijftigjarig jubileum van zijn persoonlijke hitlijst, de Adje Bouman Top 10, gevierd. Dat deed hij in het bijzijn van een keur van bekende gasten.


Onder meer Lex Harding, Willem van Kooten, Gerard Ekdom, Rob Stenders, Tineke de Nooy, Erik de Zwart, Peter Koelewijn en Jan van Veen kwamen Bouman persoonlijk feliciteren. Het jubileum werd gevierd in het 192 & Demis Roussos Museum in Nijkerk met een extra lange uitzending op 192TV.

De Adje Bouman Top 10 ontstond in 1967 op Radio Veronica en was later onder meer op Hilversum 3 en het commerciële Radio Veronica te horen. Sinds 2003 is de lijst te horen op het internetradiostation Laserradio.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties