×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Jennifer Lopez weer alleen'

10.02.2017 -

De romance tussen Drake en Jennifer Lopez is volgens ingewijden doodgebloed. De zanger en zangeres zouden zo’n twee maanden samen zijn geweest.


Jennifer en Drake hebben hun relatie nooit bevestigd, maar deelden wel innige foto’s via social media. Afgelopen weekeinde plaatste Jennifer een cryptisch bericht op Instagram. ''Alles draait om timing. Als het voorbestemd is, gebeurt het, en om de juiste redenen.''

''De liefde is een beetje bekoeld'', vertelde een ingewijde aan Us Weekly. Verschillende bronnen sluiten niet uit dat de twee elkaar weer vinden als Drake klaar is met zijn Europese tournee. E! News meldt op basis van bronnen dat ‘ze even uit elkaar zijn, niet omdat ze niet samen willen zijn, maar alleen vanwege hun krankzinnige gegevens’.

J.Lo en Drake werden in december voor het eerst aan elkaar gekoppeld nadat de zanger een van Jennifers concerten had bijgewoond.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties