×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga verliefd op agent

09.02.2017 -

Lady Gaga is weer gelukkig in de liefde. Na haar breuk met verloofde Taylor Kinney is de zangeres en actrice gelukkig met haar boekingsagent Christian Carino.


Lady Gaga en Christian werden zondag een paar uur voor haar optreden tijdens de Super Bowl innig gespot in het station in Houston. Een paar dagen daarvoor waren de twee samen bij een concert van Kings of Leon, meldt People.

Christian had eerder een relatie met Walking Dead-actrice Lauren Cohan. Hij werkt voor artiesten als Justin Bieber, Christina Aguilera en Jennifer Lopez.

De 30-jarige Gaga maakte afgelopen zomer bekend dat haar relatie met de 35-jarige acteur Taylor Kinney na ruim zes jaar was gestrand. Taylor ging op Valentijnsdag 2015 op zijn knieën voor de zangeres, die werd geboren als Stefani Germanotta.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties