×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon: Degene die filmpje Patricia verspreid heeft moet psychisch niet in orde zijn

09.02.2017 -

Gordon neemt het voor zijn vriendin Patricia Paay op. De presentator vindt het verschrikkelijk dat de seksvideo van Patricia online is verschenen.


'Op dit moment gaat er een filmpje viral van Patricia Paay... buiten het feit dat ik dit shockerend vind, is het ook nog eens verschrikkelijk om zoiets te zien van iemand waar je van houdt', begint hij. 'Degene die dit verspreid heeft moet psychisch niet in orde zijn of gewoon zo om om te realiseren wat je kan aanrichten bij iemand.' 

Gordon zegt niet te begrijpen dat Patricia zich zo heeft laten filmen, maar hij vindt het vooral triest dat iemand 'dit op zijn geweten wil hebben'. 'Ik hoop dat iedereen de beelden verwijderd.' Hij walgt er naar eigen zeggen van dat sites die zomaar kunnen plaatsen en hoopt dat de rechter ze veroordeeld. 

Hij steekt Patricia nog een hart onder de riem aan het einde van de post. 'Wat je voorkeur ook is in de slaapkamer, staat los van het feit dat dit soort beelden die zo'n ernstige inbreuk zijn op iemands privacy zomaar kunnen worden verspreid. Ik hoop dat Patricia sterk genoeg is om dit te doorstaan, ik hou onverminderd van mijn vriendin en zal er altijd voor haar zijn.' 

Foto: Facebook Patricia Paay

Reacties