×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Tom Jones en Priscilla Presley zijn stel'

09.02.2017 -

Tom Jones heeft bijna een jaar na de dood van zijn vrouw een nieuwe liefde gevonden. De zanger zou iets hebben met Priscilla Presley, de ex-vrouw van Elvis.


Volgens een bron van The Mirror is de relatie nog in een vroeg stadium. De twee kennen elkaar wel al langer: Tom was bevriend met Elvis voor diens dood in 1977. Het afgelopen jaar zou hij veel steun hebben gehad aan Priscilla, waardoor er iets moois zou zijn opgebloeid.

Ondanks de vele affaires van de Sex Bomb-zanger, waren Tom en zijn vrouw Linda 59 jaar getrouwd. Priscilla's huwelijk met Elvis duurde zes jaar; het stel scheidde in 1973. Gevraagd naar een relatie met Priscilla (71), liet Tom (76) de krant weten: "We zijn al heel lang vrienden. Ze is een charmante dame en we genieten van onze avondjes uit samen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties