×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wie verspreidt de seksfilmpjes van Patricia Paay?

Zangeres doet aangifte

06.02.2017 -

Patricia Paay is maandag naar de politie gestapt om aangifte te doen voor het verspreiden van seksueel getinte foto's en video's. 'Ik heb nooit iemand toestemming gegeven dit soort beelden te maken', aldus de 67-jarige zangeres.


Patricia is diep geschokt. Ze zegt dat zij vanwege een zakelijk geschil met de beelden wordt gechanteerd. 'Ik heb nooit toestemming gegeven dit soort beelden te maken, laat staan te verspreiden', zegt ze. 'Het is zeer strafbaar wat hier gebeurt en daarom heb ik in overleg met mijn advocaat besloten officieel aangifte te doen.' 

Zelf heeft ze wel een vermoeden wie de filmpjes en foto's heeft verspreid. 'Er is iemand die me al tijden zwart probeert te maken en me probeert te chanteren. Ik zal niet zeggen wie dit is', geeft Patricia aan. De beelden zouden naar diverse media zijn gestuurd. 

Foto: Reni van Maren

Reacties