×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruth Jacott is weer beter

06.02.2017 -

Ruth Jacott is hersteld van de griep en dat is net op tijd voor de première van haar theatershow maandagavond in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Afgelopen week moest de zangeres drie shows in Meppel, Helmond en Veldhoven annuleren.


'Ze is voldoende opgeknapt om de première vanavond te kunnen zingen', laat haar agentschap weten. Ruth zal blij zijn dat ze weer beter is, want ze vond het ontzettend vervelend shows te moeten verplaatsen. 'Ik verheug me enorm op deze tournee', aldus Ruth.

De theatertour heet RUTH en begon woensdag 25 januari in Beverwijk. Deze week staat Ruth ook in Emmen, Leeuwarden, Waalwijk en Capelle aan de IJssel. In totaal staan zestig voorstelling tot en met 1 mei 2017 gepland.

Foto: BuzzE

Reacties