×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Beckham zwaar onder vuur: liefdadigheidswerk om zelf beter te worden

06.02.2017 -

David Beckham ligt fors onder vuur na het uitlekken van zijn e-mails. Daaruit blijkt dat zijn liefdadigheidswerk voor Unicef ook bedoelt is om er zelf veel beter van te worden.


Sinds dit gaat het nergens anders over dan het e-mailverkeer van David bij de Britten. Daarin is te lezen dat de adviseurs van David schrijven dat het steunen van Unicef, wat Beckham sinds 2005 doet, 'positieve PR' creëert en daarmee een 'aureool-effect' heeft rondom het Beckham-merk. Ze zeggen ook dat het werk voor Unicef 'enorme inkomsten oplevert'. 

Al tien jaar lang is David het gezicht van het goede doel. Daarom is er een speciaal fonds gekomen, Fonds 7. Maar zelf geld steken hierin, dat doet David niet. 'Zij kregen geen cent van me. Het is verdomme mijn geld', schrijft de voetballer aan zijn manager. 

Maar het allerbelangrijkste is toch wel om de titel 'Sir' te krijgen. David wil dolgraag geridderd worden, zo blijkt uit het mailverkeer. Veel bekende Britten hebben deze titel al, maar dat operazangeres Katherine Jenkins al geridderd is, is voor de wereldberoemde Beckham onbegrijpelijk. 'Voor wat in godsnaam? Een beetje zingen?!' 

Volgens Britse media, waaronder presentator Piers Morgan, kan Beckham het nu wel vergeten om ridder te worden. 

Foto: Instagram David Beckham

Reacties