×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Reinout Oerlemans zet Gooise villa opnieuw te koop

04.02.2017 -

Reinout Oerlemans hoopt nog steeds een koper te vinden voor zijn landhuis in het Gooi. De tv-producent heeft het optrekje onlangs opnieuw te koop gezet.


Reinout vraagt dit keer 7.350.000 euro voor de villa op het landgoed Steenbergen, meldt bekendeburen.nl. Vorig jaar stond de woning nog te koop voor 1,4 miljoen euro meer. Toen werd echter geen koper gevonden, waarna Reinout en zijn vrouw Danielle in mei besloten het landhuis van de markt te halen.

De Oerlemansjes betaalden in november 2006 zelf 5.670.000 euro voor het onderkomen met in totaal 27 kamers. De villa beschikt over een buitenzwembad, tennisbaan en bioscoop. Op het landgoed, dat op slechts een paar minuten van Laren ligt, bevindt zich bovendien een personeelswoning.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties