×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey verbrandt haar trouwjurk

04.02.2017 -

Mariah Carey heeft een duidelijke boodschap voor haar ex-verloofde James Packer. In haar nieuwe videoclip van het nummer I Don't gooit ze haar trouwjurk in het vuur.


De clip begint met Mariah in een witte trouwjurk. Aan het einde van de video is ze te zien in een weinig verhullend rood pakje bij een kampvuur. Symbolisch gooit ze haar jurk in de vlammen. Het is het eerste nieuwe liedje van Carey in twee jaar tijd.

Het nummer is geïnspireerd door Mariahs breuk met Packer, afgelopen zomer. ''Wanneer je van iemand houdt, behandel je ze niet slecht. Je hebt alles verpest wat we hadden'', zingt Carey. ''Je denkt waarschijnlijk dat ik terug kom, maar dat wil ik niet.''

De 48-jarige Mariah had anderhalf jaar lang een relatie met de steenrijke zakenman. In oktober gingen ze officieel uit elkaar. Inmiddels zou Carey een relatie hebben met haar 33-jarige achtergronddanser Bryan Tanaka.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties