×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie Minogue bevestigt breuk met verloofde

03.02.2017 -

Kylie Minogue heeft bevestigd dat zij en haar verloofde Joshua Sasse uit elkaar zijn. 'Bedankt voor jullie liefde en begrip dat Josh en ik besloten hebben om onze wegen te scheiden.'


Dat schrijft de zangeres op Instagram. 'Bedankt voor jullie liefde en steun tijdens dit recente hoofdstuk in mijn leven', tikt ze ook. 'We wensen elkaar alleen maar het beste tijdens onze wegen naar nieuwe horizonnen.'

Eerder vandaag kwam het bericht dat het stel uit elkaar zou zijn gegaan omdat Joshua vreemd zou zijn gegaan. Hij zou het aangelegd hebben met de 34-jarige actrice Marta Milans. Een ingewijde vertelde aan The Sun dat de relatie daardoor voorbij zou zijn. 

Kylie (48) en Joshua (29) verloofden zich in februari vorig jaar. Een paar dagen geleden zei de Neighbours-actrice nog zijn achternaam aan te willen nemen. Volgens vrienden zou de relatie al vanaf het begin zijn ups en downs hebben gehad. Van een huwelijksdatum was nog geen sprake, omdat het stel wilde wachten totdat het homohuwelijk in Australië werd ingevoerd. 

Foto: Instagram Kylie Minogue

Reacties