×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boer Zoekt Vrouw-boeren laten harten van 1199 vrouwen sneller kloppen

02.02.2017 -

Nog even wachten en dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw. KRO-NCRV heeft bekendgemaakt hoeveel vrouwen een poging gaan wagen bij de nieuwe boeren en dat zijn er in totaal 1199.


Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia krijgen in de uitzending van 12 februari de brieven uit handen van Yvon Jaspers. Dat gebeurt op de SS Rotterdam, het schip waarmee in de jaren vijftig en zestig veel Nederlanders de oversteek maakten op zoek naar voorspoed en vooruitgang. 

'Het wordt weer een prachtige serie waarin je alles kan verwachten. Ontluikende liefdes, zenuwen, plezier, tranen van verdriet en tranen van intens geluk', laat Yvon weten in het persbericht. 

Dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal krijgt in totaal 12 uitzendingen. Daaronder valt ook de voorsteluitzending van afgelopen augustus. De eerstvolgende aflevering wordt op 12 februari om 20.20 uur op NPO1 uitgezonden. 

Foto: KRO-NCRV

Reacties