×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foutje: Little Mix-lid overduidelijk gephotoshopt in nieuwe clip

30.01.2017 -

De fans van de Britse girlband Little Mix zijn helemaal niet blij. In de nieuwe videoclip van het nummer Touch is het lichaam van zangeres Jesy Nelson dunner gemaakt en dat dit gebeurt is, is overduidelijk te zien. De fans vinden het klinkklare onzin dat haar lichaam dunner gemaakt zou moeten worden.


De clip verscheen vorige week en wie goed op de muren achter Jesy let, ziet dat er ineens vreemde bobbels ontstaan in het behang die ook nog eens met haar meebewegen. Hieronder hebben we met een paar foto's aangegeven waar dit te zien is. De heupen, taille en benen van de zangeres zijn dunner gemaakt.

De Little Mix-aanhangers zijn boos dat de makers het nodig vonden om Jesy dunner te maken. 'Ze is perfect zoals ze is', wordt er gezegd. 'Het is weerzinwekkend', schrijft iemand anders. 

Little Mix is een Britse meidengroep bestaande uit Perrie Edwards, Jade Thirwall, Leigh-Anne Pinnock en Jesy Nelson. De groep werd gevormd bij The X-Factor in 2011, nadat de meiden allemaal als solisten auditie hadden gedaan. Ze zijn de eerste en tot op heden enige groep die het programma hebben weten te winnen. De meiden staan erom bekend heel zelfverzekerd over hun lichamen te zijn, dus deze clip is daarom extra opvallend. 

Foto's: YouTube

Foto: YouTube

Reacties