×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Evan Rachel Wood verloofd’

30.01.2017 -

Het lijkt erop dat Evan Rachel Wood weer trouwplannen heeft. De 29-jarige actrice en haar vriend Zach Villa verschenen met bijpassende ringen op de rode loper van de Screen Actors Guild Awards.


Evan zou Zach, met wie ze sinds vorig jaar de band Rebel And A Basketcase vormt, voor hebben gesteld als ‘haar verloofde’. People ving op dat de actrice de muzikant als haar aanstaande introduceerde bij Mr. Robot-acteur Rami Malek.

Als Evan daadwerkelijk trouwplannen heeft, wordt het haar tweede huwelijk. In oktober 2012 trouwde ze met acteur Jamie Bell, met wie ze van 2005 tot 2006 ook al een relatie had. Het stel kreeg in juli 2013 een zoon en besloot in mei 2014 uit elkaar te gaan.

Foto: BuzzE

Reacties