×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kiekjes: hoogzwangere Ellemieke Vermolen showt buik

30.01.2017 -

Ellemieke Vermolen heeft nog maar een maandje te gaan en dan kan ze haar kersverse spruit in haar armen sluiten. Ze is nu 8 maanden zwanger en dat betekent een behoorlijk grote buik, die de blondine vol trots laat zien.


'Hallo grote buik', schrijft ze bij een foto van haar blote babybuik. Haar voeten vormen samen met de letters l, o en e het voordje love. Ellemieke bekend dat ze de weken echt wel aan het tellen is ook nu. 

Maar dat ze al zo ver is in haar zwangerschap betekent niet dat ze stil blijft zitten. Nee, Ellemieke moet wel een beetje in vorm blijven natuurlijk. Dus gaat ze gewoon door met yoga. Het lijkt erop dat de grote buik haar helemaal niet in de weg zit. 

Ellemieke is zwanger van haar derde kindje. Samen met echtgenoot Sergio Herman heeft ze al twee zoons, Noah en Zenna. Ook dit derde kindje wordt een jongetje. 

 

Hello big belly #8mnd #coutingdowntheweeks #

Een foto die is geplaatst door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

 

Still going strong #8monthspregnant #mypassion #yoga #namaste

Een foto die is geplaatst door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

Foto: Instagram Ellemieke Vermolen

Reacties