×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uitvaart Hans Breukhoven op 2 februari

28.01.2017 -

De vorige week overleden Hans Breukhoven wordt donderdag in Rotterdam begraven. Zijn familie plaatste zaterdag een overlijdensadvertentie.


De uitvaart vindt plaats in de Laurenskerk, waarna de voormalige echtgenoot van zangeres Connie Witteman in besloten kring naar zijn laatste rustplaats wordt gebracht. De begrafenis stond eigenlijk voor afgelopen vrijdag gepland, maar werd uitgesteld toen er problemen waren met het papierwerk. Het lichaam van Breukhoven kon daardoor nog niet van Londen naar Rotterdam worden gevlogen.

Breukhoven overleed op 20 januari in zijn woonplaats Londen aan kanker. Hij werd 70 jaar. Breukhoven werd bekend als oprichter van de Free Record Shop in 1971.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties